IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки на Nissan 370 Z

В интернет продължават да се появяват нови шпионски снимки от тестовете на Nissan 370Z, хванат близо да Нюрбургринг.

Нови шпионски снимки на Nissan 370 Z
Сега се появиха дори снимки от интериора на спортното купе. Както се вижда, интериорът прилича на този при Infiniti благодарение на големия екран на навигационната система и контролния джойстик доминиращ в централната част под екрана. 


Според свидетелите заснели интериора, качеството на материалите било видимо по-добро от това на сегашния модел. В интериора доста добре изглеждат оранжевите вътрешни панели на вратите, които придават едновременно спортен и освежаващ вид на купето. 

Под волана се вижда механизма за смяна на скоростите, който според експертите показва, че от Nissan ще използват скоростната кутия с два съединителя и шест степени, позната сега от GT-R. Това обаче не е задължително, защото превключването от волана на сегашната скоростна кутия с пет степени при Infiniti с двигател V6 с обем 3-7 литра изглежда по същия начин. 


Като цяло от шпионските снимки личи, че Z моделът на Nissan вече е завършен и скоро ще го видим в серийната му версия. Може да се различат ясно промените в дизайна, най-вече имащите формата на бумеранг фарове, задните светлини в стила на Maxima, цялата нова предна част на колата и възможно по-широката следа на автомобила. 


Новият Z модел на Nissan вече ще бъде обозначен като 370Z (сега това е 350Z), защото ще бъде с новия двигател V6 с обем 3.7 литра. Неговата мощност при Z купето все още не е известна, но е сигурно, че ще надхвърля значително 300 к.с. 


Очаква се Nissan 370 Z да има световна премиера още през следващия месец на автомобилния салон в Лос Анджелис.
0 от 500