IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Впечатляващ щанд на Citroen в Париж

Citroen предизвика голямо внимание на автомобилното шоу в Париж като съобщи, че се завръща 2CV.

Впечатляващ щанд на Citroen в Париж
Това обаче сякаш не бе достатъчно, та фирмата представя и нов супер автомобил, както и новият C3 Picasso


Голямата новина беше, че концепцията C-Cactus ще бъде произвеждана серийно и ще бъде идеен наследник на легендарния 2CV. До ден днешен 2CV е един от най-популярните модели на Citroen. Едновременно със съобщението за серийно производство на C-Cactus, Citroen показва и негова електрическа концепция. 


Стандартната версия ще бъде с бензинов двигател с обем 1.0 литра и три цилиндъра. Същият двигател ще участва и в хибридната система на C-Cactus. 


Нещо съвършено различно е суперавтомобилът GT. Името идва от видео играта на Sony Gran Turismo. Геймърите съвсем скоро ще могат да даунлоудват „горещия” Citroen и да се състезават с него във виртуалната реалност. 


Концепцията която засега е най-близо до серийно производство е кросоувъра Hypnos. Макар все още да не е сигурно, че колата ще се произвежда в серийна версия, вече е ясно, че елементи от нейния дизайн ще стигнат до различни бъдещи серийни модели на фирмата. 

С Hypnos, както и със Citroen C3 Picasso вече сме ви запознали в automedia.bg.
0 от 500