IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ypsilon Versus – създаден от Lancia и Versace

На изложението Paris Motor Show, Lancia ще представи нова версия наYpsilon наречена VERSUS.

Ypsilon Versus – създаден от Lancia и Versace
Този модел е произведен съвместно с Versace Group. Стъпката потвърждава връзките между Lancia и модния свят. Обикновено Lancia е официалният автомобил на фестивала на модата, наречен Миланска модна седмица. 


Lancia Ypsilon е на пазара вече няколко години. През това време свежият й дизайн не е помръкнал и продължава да отличава колата в нейния сегмент. Сега пред нас е Ypsilon VERSUS, оригинална версия създадена от Lancia и Versus, едно от подразделенията на Versace Group. 


Колата която ще бъде показана в Париж е предвестник на нова специална серия, която ще бъде произведена само в 500 броя и ще е на пазара от март 2009 г. Ypsilon Versus има силно въздействие със своя външен вид. Цветът е много специфичен, наречен Bronzino Bronze, а на покрива и по рамките на прозорците е изписано логото на Versus. 


Летите джанти също са специален модел с размер 16 инча. В интериора има много нестандартен подход в дизайна, например при материята покриваща седалките. Кожата на облегалките за главите на пътниците е оцветена с перлен ефект, като логото на VERSUS е и по седалките, на таблото и на вътрешните панели на вратите. Всичко е изключително елегантно и със съвършено качество. 








0 от 500