fallback

Prologue - нова концепция на Peugeot

Peugeot публикува снимки на втората си концепция с която ще участва на автомобилния салон в Париж.

След като видяхме Peugeot RC….Concept, сега пред нас е изцяло новия модел наречен Prologue Concept. За разлика от RC…, който едва ли ще стигне до серийно производство в скоро време, Prologue Concept е първообраз на бъдещия компактен кросоувър Peugeot 3008. За него се знае, че ще бъде в серийно производство още от следващата година. Peugeot Prologue има ясни общи черти в дизайна със сегашни модели на фирмата, най-вече със SUV автомобила 4007. Това важи особено за предната част, която е издължена по същия начин и е запазена типичната форма на маската и фаровете. От Peugeot не съобщават други данни за този автомобил. Известно е само, че Prologue е задвижван от хибридна система с комбинирана максимална мощност от 200 к.с. (147kW). Автомобилът ще може да се движи и само на електроенергия, но разстоянието което е в състояние да измине с едно зареждани не е известно. Вредните емисии от CO2 са само 109 г/км.
Тагове:
fallback
  • #13
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD всички знаем ,че си 14 годишен бавноразвиващ се от село Бата, спри да се излагаш. Марката първо се казва AUDI(чете се Ауди) знам ,че на село не ви учат на правопис а явно не ви учат и на Български! Освен това явно не познаваш и марките иначе щеше да откриеш ОЧЕБИЙНАТА кражба на Пежото от Ауди по-долу има пейстнати доста снимки на различни модели на Ауди и ясно си личи инженерите от Пежо от къде са крали!! А ,че си бавно развиващ пъпчив тинейджър от село Бата не значи ,че трябва да пишеш на маймуница ,че да ни докажеш ,че си *** и без това си личи!! Пиши на Български ,за да те разбират и хората освен маймуните от рода ти!
  • #12
    WickedSixD ( преди 15 години )
    audi,aLdi,se taq. se typa dyrvena mutrenska kola za kompleksari.
  • #11
    Мето ( преди 15 години )
    ***-че,коя е тая марка Алди?!?*** Гей!
  • #10
    WickedSixD ( преди 15 години )
    само не знам с кой акъл са тръгнали да пишат тук и да дават мнение като са за лудницата. Тва са болни мозъци бе,всяка кола била крадена от Ауди и представете си ПЕЖО-които са пълната противоположност на Алди като дизайн. Не наистина аз се изумявам как може накой да е толко нагъл като номер 2 и няколко *** след него дет писаха. *** аз всеки ден ви гледам по пътищата бе,прави ли някой мизерии и просотии как се кара VW или алллди,бе как се така става. *** ***. Да ми лапате напикания...
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    andonoff ти въобще добре ли си? Как може да сравняваш Ауди с Пежо!!! Малеее колко *** хора има по тая земя.. Ауди е много, ама много по-добра марка от Пеж Като няма дори елемент в който колите на Пежо да бият Ауди. Нито в трансмисия ,нито в окачване , нито в мотори, нито в купе, нито в спирачки ,екстри и квото се сетиш!! Ти да не си бавноразвиващ? Ауди може да го конкурират с БМВ и Мерцедес а французите изобщо не са в тая класация те губят още при Шкодата а кво да говорим за Фолксвагена та да стигнем до Ауди.. Егати тъпите хора. Малеее...
  • #8
    ДЕТЕЛИН КИРЧЕВ ( преди 15 години )
    99% AUDI за 100% може да ги съдят е*ааахто Аудито от Пежо
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ауди са собственост на Фолксваген от 60 години!! Освен това не са собственост вече на Фолксваген а на Порше. Като и Бугати и Ламборджини и Бентли или и това не са добри марки? Или май нищо не разбираш от хубави коли..
  • #6
    andonoff ( преди 15 години )
    ако audi бяха толкова добре, защо са собственост на vw, бе мацко! от Peugeot само пример можете да взимате. а за краденето...покажи ми една марка в която и да е свера, която не копира нещо от друга такава в същия бранш и аз лично ще дойда дати целуна ръка!
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    ха ха ха слепоци айде гледайте и сами вижте. Обърнете внимание дори са изкопирали извивките и на долтата част на бронята под голямата решетка..http://snimki.automedia.bg/view/6/0/2831/1ВИЖТЕ И ТУК http://snimki.automedia.bg/view/6/0/2783/1ВИЖТЕ И ТУК http://snimki.automedia.bg/view/6/0/1255/5И СЕГА АКО НЕ ОТКРИЕТЕ КОЛКО СА КРАЛИ ЗНАЧИ СТЕ ЗА ОЧЕН ЛЕКАР!
  • #4
    До номер 2 ( преди 15 години )
    Откраднали са ти главата на теб!
fallback
Последни