fallback

Prologue - нова концепция на Peugeot

Peugeot публикува снимки на втората си концепция с която ще участва на автомобилния салон в Париж.

След като видяхме Peugeot RC….Concept, сега пред нас е изцяло новия модел наречен Prologue Concept. За разлика от RC…, който едва ли ще стигне до серийно производство в скоро време, Prologue Concept е първообраз на бъдещия компактен кросоувър Peugeot 3008. За него се знае, че ще бъде в серийно производство още от следващата година. Peugeot Prologue има ясни общи черти в дизайна със сегашни модели на фирмата, най-вече със SUV автомобила 4007. Това важи особено за предната част, която е издължена по същия начин и е запазена типичната форма на маската и фаровете. От Peugeot не съобщават други данни за този автомобил. Известно е само, че Prologue е задвижван от хибридна система с комбинирана максимална мощност от 200 к.с. (147kW). Автомобилът ще може да се движи и само на електроенергия, но разстоянието което е в състояние да измине с едно зареждани не е известно. Вредните емисии от CO2 са само 109 г/км.
Тагове:
fallback
  • #3
    IMC ( преди 15 години )
    ХАХАХАХАХАХ - пак се почна крали от Ауди, ми да те яко са крали има 4 колела и двигател и врати, направо се чудя как не ги е срам.
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Мдаа естествено дизайна отново краден от Ауди ама карай.. Даже са крали точно от спортните версиии където освен голямата решетка има и допълнителна решетка под фаровете за възуховодите.. е Пежо не са сложили решетка там но с пластмасата под фара загатват точно за това и по конкретно за R8.. и количката добла вид.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    дизайна кефи много
fallback
Последни