IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Prologue - нова концепция на Peugeot

Peugeot публикува снимки на втората си концепция с която ще участва на автомобилния салон в Париж.

Prologue - нова концепция на Peugeot
След като видяхме Peugeot RC….Concept, сега пред нас е изцяло новия модел наречен Prologue Concept. 


За разлика от RC…, който едва ли ще стигне до серийно производство в скоро време, Prologue Concept е първообраз на бъдещия компактен кросоувър Peugeot 3008. За него се знае, че ще бъде в серийно производство още от следващата година. 


Peugeot Prologue има ясни общи черти в дизайна със сегашни модели на фирмата, най-вече със SUV автомобила 4007. Това важи особено за предната част, която е издължена по същия начин и е запазена типичната форма на маската и фаровете. От Peugeot не съобщават други данни за този автомобил. 


Известно е само, че Prologue е задвижван от хибридна система с комбинирана максимална мощност от 200 к.с. (147kW). Автомобилът ще може да се движи и само на електроенергия, но разстоянието което е в състояние да измине с едно зареждани не е известно. Вредните емисии от CO2 са само 109 г/км.
0 от 500
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    yavoraki ( преди 15 години )
    Za6to fenovete na nemskite avtomobili pi6at kakvi li ne gluposti za frenskite vyv vsqka statiq?Qvno frenskite koli im dokarvat qko kompleksi!
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    tracer ( преди 15 години )
    az ni6to lo6o ne vijdam v kolatamnoo si e gotina spored mene.....
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    ха ха ха от глупав , по-глупав ха ха ха .. Първо почвам за Лю Ман. миналата година когато Ауди спечели Лю Ман веднага шампионския мотор на следващата година (тоест тази) Мотора вече се монтира на Q7 и на R8! А двигателя спечелил тази година Лю Ман ще се монтира от догодина. За разлика от Пежо ,които използват моторите си от Лю Ман само за състезанието! Има разлика нали? Иначе е вярно ,че Пежо са най-големия конкурент на Ауди на Лю Ман имат добра кола и мотор но дотам във серийните автомобили Пежо е мноого по назад! Относно тоя дето нямал да си купи Ауди щото феновете пишели във форума ха ха ха това само безмозъчен пубер може да го каже!! Все едно исках да се оженя за много голяма красавица ама няма нарочно да го направя.. Пубертетче ти първо събери парички за жигулка пък тогава коментирай или високото грозде май накисилява? А за WickedSixD кво да кажа то тоя всички го знаят ,че е едно тъпо хлапе и 10 пъти съм виждал да го правят на помия из форумите кво да говоря тоя чавек е толкова обиждан и толкова пъти съм гледал как му пействат доказателства за това как Ауди бие БМВ и той после такива тъпотии пише ,че може и наистина да е селяче.. Първо БМВ били по-бързи от Ауди!! После обаче след няколко факта взе да хленчи ,че М-ките(най-мощните мотори на БМВ) не отговаряли на RS при Аудитата а на S!! А RS били по-бързи!! Сега явно забравил кво е писал вчера, днес пак взе да говори ,че моторите на БМВ били 10 пъти по-добри!! Тоя или наистина е пълен *** и *** или е със старческа деменция и пак го е изпрал амока и е забравил вчера кво е писал!! Така ,че за *** толкоз. А за кражбата съд няма! Иначе много марки щяха да изгорят. Откакто Азия взе да продава Кия като МЕРЦЕДЕС и да заливат Европа с Маратонки Найк и Адидас без тези две компании да са чували за тия тайни азиатски заводи кво да говоря повече? Всеки краде вече и не му пука..
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Като толкова много се краде интелектуална собственост що не вземат да ги съдят?????? Това са някакви детски спорове....ама пъък моя татко е по-силенннн.... нещо такова. А за тези които казват че Peugeot не може да се сравнява с Audi вижте че в Le Mans сериите двете марки се борят за победите. В автомобилната индустрия днес не е въпрос дали някоя марка може или не да направи нещо а дали и трябва. Това се нарича икономика но за големите разбирачи явно е най-важно въздухозаборниците и дневните LED светлини нищо че не знаят какво е LED и как работи. Инаме Audi е голяма марка с история и новата A4 e страхотен автомобил.
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    За 1 път чувам тва "село Бата" за което спомена.Не знам явно ти е е мн мило тва място,детски спомени ли не знам.Аз съм си софиянец,явно ти имаш някъф комплекс относно родното място,понеже само за тва ми говориш. Но тва е де...аз го казах и в предните поустове-Ауди феновете сте комплексари,а по "обидите" ти които са толко зле...дори не можеш да напсуваш някой-виждам че си доста дребен интелигент. Толкова си малък интелектуално та дори успя да напишеш бисера че "по-слабия и бавен мотор е 10 пътипо-добър? Да знаеш ,че са те излъгали.." Сори мой човек ама един двигател колко е добър не се измерва с конски сили нито "колко е бърз". А щом дори новите концепции на Пежо са ти трън в очите начи си болен и ти трябват хапчета както вече ти казах!P.S. Виж кой от 4 години на сам е номер 1 в "двигатели на годината" . Ходи им обясни там кой е по бърз щом тва значи кой е по добър!
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Z ( преди 15 години )
    Ole ne moga da razbera 4e ima takiva otka4eni malumnici.Pyrvo na pejoto prednite farove sa razli`ni ot na q7,pod tqh e razli4no,re6etkata e po razli4na,otstrani ne si mqsat,otzad pyk eptem.To 4e Audi e hubava marka,takava e ama takiva prosti kato fenovite i nqma.Samo sramite markata.I tva 4e ste si vtylpili 4e vsi4ki kopirat ot Audi si e va6 problem.Pone ne si izkazvaite glupavite komentari,nikoi ne e dlujen da vi 4ete prostotiite.PS-sorry 4e ne e na kirilica :)
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    IMC ( преди 15 години )
    Заради хора като пишещите тук не бих си купил Ауди, не смея да рискувам да стана такъв промит мозък.
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD ха ха ха ти може и да сънуваш ,че живееш в София ама като си се преместил от село Бата във Факултета не те прави грамотен а това ,че си си изгорил цървулите в центъра на ромската махала не те прави гражданин. А 10 пъти по-добрите двигатели на БМВ се огъват и губят пред 10 пъти по-слабите двигатели на Ауди ха ха ха.. ***! Или в ромското училище ,което явно си пропуснал да завършиш ви учат ,че по-слабия и бавен мотор е 10 пъти по-добър? Да знаеш ,че са те излъгали.. не е така !
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    живея в софия и всеки ден гледам убавци като тебе дето си мислят че разбират от коли и са "алди фенс". Освен че от технически данни си нямате понятие и не може да разберете че БМВ и МБ правят 10 пъти по добри двигатели,сте и слепи и говорите смешки. Какви фарове на ТТ бе ***? Къде видя фар на ТТ и каква Q7-ца те гони? Ае зимай си хапчетата и не ми давай снимки ба коли дет го гледам секи ден. Не ми се гледат ръбати алдита нито пък ми се сравняват с уникалния дизайн на Пежо,който винаги си е бил индивидуален за тях!
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD я виж една снимка на Q7 отпред и сам открий разликите! А после виж и Ауди ТТ и там вече и фара е изкопиран(само дневните LED светлини са пропуснали).. Само ,че под фара от Пежо са сложили пластмаса вместо решетка като е в Ауди(там е решетката на въздухозаборниците). Като видиш тези снимки, пак ела да пишеш глупости. Явно е ,че не си виждал много Аудита и не си наясно с моделите затова ти давам и инфото. Това ,че си от село и не си виждал друго освен Пежо не значи ,че са единствената марка напротив има много по-добри марки и Пежо смело краде от тях.