IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi Lancer Station Wagon?

Все още не е ясно дали Mitsubishi ще прави и комби версия на новия Lancer (Galant Fortis в Япония).

Mitsubishi Lancer Station Wagon?
Въпреки това в интернет се появи компютърен образ на Mitsubishi Lancer VR4 Station Wagon, за който не може да се отрече, че изглежда добре. 


Дали това е дело на аматьор или има нещо общо с действителността е все още трудно да се каже. Според някои коментари в нета, предницата на новия Lancer е „присадена” на тялото на VW Passat Variant и са добавени оригинални лети джанти и издути арки над колелата. 

Дори да е така (все пак е нужно доста въображение за да видиш Passat Variant зад този образ) резултатът пак не е лош.   
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ми незнам кво е чел 1 но аз това което прочетох е ,че това е концептуален модел ,който ще бъде представен в края на 2009г. а продажбите ще почнат в началото на 2010г. тоест след година и 5-6 месеца. И никъде не пише ,че е компютърен образ или ,че не е офицялно изображение. Я ми кажи къде го прочете това? Освен това този концепт бе представен тук още преди година в този сайт! Така ,че не виждам за кво спорите. Лично аз също откривам огромни прилики в новата огромна радиаторна решетка на Мицубишито с обърната такава на Ауди и това си личи от километър. Просто Мицубиши ,които винаги са били с малки решетки са решили да си изкопират от Ауди големия катинар и са го обърнали обратно. Особенно ясно си личи това при Новото ЕVO.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ако номер едно беше чел внимателно щеше да види, че това не е официално изображение, а най вероятно компютърен образ. Обикновено при такива образи се използват изображения на други марки и модели, които се модифицират. Авторите на статията би трябвало да посочат произхода на това изображение.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Ауди-зомбито да ходи на лекар!
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Хубаво е това Мицубиши ама много крали ве.. ЕЕее те битер Корейците от Кия и Хюндай.. еее направо се *** . Направо са откраднали цялата муцуна на Концепта на Ауди от 2006 година А 7 кабрио.. еее то бива буквално да крадеш едно към едно ама тия се ***. Обърнали само решетката обратно и хоп модел на Мицубиши ха ха ха.. Ето гледайте и се изумявайте..http://***.autoblog.com/2008/08/28/rendered-speculation-audi-a7-four-door-hard-top-cabrio/