IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki се обновява

Suzuki планира да обнови моделния си ред, след като реши да прекрати сътрудничеството с Daewoo от групата GM и започна ново партньорство с Nissan.

Suzuki се обновява
Част от промяната ще бъдат два изцяло нови модели, които ще заменят поостарелите Suzuki Forenza и Suzuki Reno, които носят белезите на сътрудничеството с GM-Daewoo. 


Първият нов модел ще бъде спортен седан от среден клас, създаден на базата на концепцията Kizashi 3 (на снимките). Този нов модел ще има своя световен дебют през следващата година като модел на 2010. От Suzuki обещават той да бъде с по-богато оборудване в сравнение с главните си японски конкуренти Toyota Camry и Honda Accord. 


Вторият изцяло нов автомобил в моделния ред на Suzuki ще бъде пикап, който ще се произвежда на базата на Nissan Frontier. Пикапът на Suzuki ще се нарича Equator, като и неговата премиера е насрочена за 2009 г. Той ще бъде предлаган с четири и шест цилиндрови двигатели и няколко версии на каросерията. 


Популярният Suzuki Swift ще се върне на американския пазар през 2010 г. като хечбек и седан, като е възможно този модел да има и хибридна версия. Новото поколение на SUV модела Grand Vitara ще се появи през 2011 г. и ще бъде с два изцяло нови двигателя, които ще са по-икономични, съобщава изданието Automotive News. 

През следващата година японската фирма ще оборудва компактния си модел SX4 с навигационна система като стандарт.
0 от 500