IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan ще прави и открита версия на Murano

Nissan предприема много интересна, но и доста рискована стъпка.

Nissan ще прави и открита версия на Murano
Японците са решили да добавят нова версия към популярния си кросоувър Murano. Това е открита версия на SUV модела, който е на пазара от 2003 г. Сега от Nissan са решили да предложат и кабриолет, който ще бъде на пазара през 2010 г. 


Така бъдещият открит Murano ще бъде единствения кабриолет с четири врати от този клас, заедно с Jeep Wrangler Unlimited. 

Според информация на източник участващ в този проект на Nissan, Murano модел 2011 ще бъде произвеждан в относително малка серия и главно ще бъде насочен към семейства в по-зряла възраст, но искащи все още приключения по пътя. 

В колата няма да остане много място за багаж, защото Murano и без това предлага относително малък багажник, а сега, когато трябва да се намери място и за сгъваемия покрив, то ще остане още по-ограничено. Въпреки че сгъваемите твърди покриви станаха доста популярни, откритият Murano ще бъде с традиционния мек сгъваем покрив за да не се повиши теглото му значително. 

Двигателят ще бъде V6 с обем 3.5 литра и мощност 265 к.с., скоростната кутия CVT от Murano модел 2009 ще се запази. Очаква се кабриолетът да се предлага в две версии – с предаване към предните колела и с предаване 4х4.
0 от 500