IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

AC Schnitzer доработи кабриолета на BMW M3

Няма съмнение, че BMW M3 Cabrio не е автомобил посветен само на динамиката и поведението на пътя.

AC Schnitzer доработи кабриолета на BMW M3
Това все пак е кабриолет и той носи характерните черти на промененото заради сигурността шаси. Имаме и добавено тегло също в името на сигурността. 


Това е дало повод на тунерите от AC Schnitzer да си поиграят и да измъкнат всичко спортно от този автомобил на показ. Така е получен ACS3 Sport Cabrio. Макар двигателят да не е променен, с 420 к.с. мощност които предлага едва ли някой ще се оплаква. За сметка на това немските тунери са съсредоточили усилията си върху окачването и външния вид с нов пакет за каросерията. 


Променени и с по-голям размер са и джантите. Хромираната радиаторна решетка допринася за добрия вид, преден спойлер от карбон придава още по-спортен вид на предницата. Джантите са 20 цола Type V с пет широки спици, които позволяват да се види спирачния механизъм. 


Заден дифузьор от карбон подобрява обтекаемостта на автомобила, а новите накрайници на ауспуха придават привлекателен вид на доработката. 


Вътре отличният дизайн на ВMW не е пипан много, но са добавени някои алуминиеви „акценти” при ръчната спирачка, педалите, лостът за смяна на скоростите и контролния i-Drive. Като екстра се предлага нов спортен волан.  
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    dan, CLS AMG e no brainer :P
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    ПрофесионалистА ( преди 16 години )
    ама не е CLS а е С-class
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Милен ( преди 16 години )
    Гледайте новото издание на Fifth Gear там помагат на Рони О`Съливън да си избере кола между М3 кабрио и CLS AMG
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    и дано малко да са я направили по широка. Щото в старото кабрио на тройката въобще ме можех да помръдна. Имах голям мерак да си я купя. В Софафто ходих да гледам една и да я пробвам . Ама като влязох вътре и направо бях изумен . Супер дебели врати ,които са изяли цялото вътрешно пространство. И аз щото съм едър 194 см. и 110кг. И направо не можах да мръдна като влязох. И се отказах. Иначе са маняшки тройките кабрио ама са за малки хорица или за мацки.
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    NANI ( преди 16 години )
    Tova BMW-nce mi dopada,v1preki 4e ne me kefqt kolkoto Audi i Benz,Tozi p1t sa sv1r6ili dobra rabota,tva e bahti reza4kata!