IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda MX-5 се модернизира

Европейската служба за Хармонизация на вътрешния пазар - Office of Harmonization for the Internal Market (OHIM), отново издаде Mazda.

Mazda MX-5 се модернизира
Организацията отговаряща за регистрирането в ЕС на запазени марки (trademarks), позволи да се измъкнат няколко образа и детайли на бъдещата модернизирана Mazda MX-5 (Miata), която сега преминава през фейслифт. 


Промените ще бъдат главно в предната част и като цяло ще бъдат по-скоро консервативни. Характерната предна част е запазена, както и формата на калниците. Радиаторната решетка сякаш напомня за Mazdaspeed3 (MPS), както и по-ниските отвори за въздух в предната част. 


Все още не е известно кога обновената Miata ще се появи в дилърските центрове на Mazda, но ако се съди по документите вече представени в OHIM, това ще стане до края на тази или най-късно в началото на 2009 г. 


В Mazda вече подготвят и наследникът на днешната МХ-5, който трябва да се появи през 2012 г. При него промените наистина ще бъдат мащабни, говори се за изцяло нов двигател, нов дизайн на купето и много по-ниско собствено тегло.
0 от 500