IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz ще модернизира R-Клас

Mercedes R-Class е един от най-малко популярните модели на марката.

Mercedes-Benz ще модернизира R-Клас
Сегашната ситуация на пазара едва ли може да подпомогне продажбите на този модел. Въпреки това в Mercedes-Benz са решили да модернизират автомобила по средата на неговия жизнен цикъл в опит да го удължат. 


Шпионските снимки на автомобила направени по време на тестове, показва маскировка главно около предната броня, решетката и фаровете, както и около задната броня и задните светлини. Това говори, че предстоящият фейслифт на модела ще бъде минимален и ще се фиксира върху дребни детайли от фаровете, задните светлини и броните. 


Нещо подобно като модернизацията на В-Клас преминала наскоро, моделът който влезна на пазара преди 3 години, по същото време по което се появи и R-Клас. Можем да очакваме нови брони, повече хромирани елементи, нови лети джанти, диодни елементи във фаровете и задните светлини. Като цяло стилът ще бъде приближен до линията поддържана от по-новите модели на Mercedes. 


Ще се появи и вариант Blue Efficiency с технологията stop-start за по-нисък разход на гориво и ниски вредни емисии. Очаква се модернизирания R-Class да влезе в дилърските центрове на Mercedes в началото на 2009 г. 


Сегашните двигатели ще бъдат запазени – дизеловите R280 CDI, R320 CDI и бензиновия R500 в степени на обзавеждане SE и Sport. Моделът R320 ще продължи да бъде предлаган и във версия със седем места.
0 от 500