IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen подготвя новия кабриолет на Golf

Досега винаги версията Cabrio на Volkswagen Golf е била произвеждана от независимите производители от фирма Karmann.

Volkswagen подготвя новия кабриолет на Golf
За първи път сега, от следващото поколение на Golf Cabrio, колата няма да се произвежда в Оснабрюк от Karmann, а в завод на VW. 


Както досега и при новия кабриолет на Golf ще видим много широка палитра от предлагани дизелови и бензинови двигатели. Сред тях ще бъдат новия агрегат тип TSI с обем 1.6 литра и мощност 200 к.с. (147kW), както и двулитровия бензинов агрегат с мощност 260 к.с. (194kW), който ще видим при версия GTI. 

От VW са решили да задържат цената на новото кабрио в по-достъпен диапазон, затова покривът е платнен. От фирмата обаче твърдят, че равнището на шум и изолацията предлагани при него ще бъдат съпоставими с тези при твърд покрив. 

Както обикновено става при кабрио версиите, динамиката и поведението на пътя ще бъдат влошени в сравнение с покрития модел. Това се дължи на допълнителното тегло, чрез което кабриолетът става по-стабилен. 

Вече се знае, че новото поколение на Golf ще бъде представено тази есен в Париж, докато версия кабрио ще видим през първата половина на следващата година.
0 от 500