IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наближава премиерата на новото поколение на Ford Ka

Тези дни отново се заговори за новото поколение на Ford Ka, след като автомобилът беше забелязан по време на тестове в Полша.

Наближава премиерата на новото поколение на Ford Ka
Въпреки ниското качество на снимката и тежката маскировка, може да се видят основните пропорции на автомобила. 


Както е известно новият Ford Ka ще бъде произвеждан с много общи части с Fiat 500 в завода на Fiat в Полша. Двата автомобила ще се произвеждат на една и съща платформа, ще имат общи двигатели, обща система за управление и спирачна система, като основните разлики ще са във външния вид. 


За разлика от ретро стила на Fiat, новото поколение на Ка е по-модерно, с издължен профил, с висок покрив в задната си част със спойлер. Още от предната част на новия Ford Ka започва линия, която се издига назад до задните светлини. Тя придава динамичен и спортен вид на колата. 

Между двете големи задни светлини е разположена петата врата с относително малък заден прозорец. Интериорът на Ка е също доста по-различен от този на Fiat 500. Цветовете са неоново зелено и черно, като придават модерен вид на вътрешната част от купето. Лостът за скоростите е разположен относително високо но удобно за водача. Седалките са ергономични и добре разположени в купето.  
0 от 500