IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda с нова концепция в Лондон

Honda планира да покаже нова концепция на спортна кола на автомобилното изложение в Лондон този месец.

Honda с нова концепция в Лондон
Според описанието на производителите, това ще бъде открит автомобил с много леко собствено тегло и две места за пътници. Спортната концепция ще има много ниски вредни емисии. 


Наименованието на новата концепция на Honda e OSM (Open Study Model),като главната й цел е да демонстрира възможностите на фирмата да създаде високоефективен автомобил с ниски вредни емисии. Хора от Honda считат, че тази концепция няма да бъде предшественик на новото поколение на спортната NSX, а по-скоро нова разработка продължаваща концепцията CR-Z, показана през миналата година в Токио. 

Говорител на Honda заявява пред Automotive News, че OSM е дизайнерска студия и все още е далеч от евентуално серийно производство. Той подчертава, че това не е и заместникът на роудстрера S2000, въпреки че е кабриолет. 

Дизайнът на OSM е създаден в студиото на Honda в немския Офенбах. Единствените официални данни за концепцията са тази скица и това, че тя ще бъде с много ниско собствено тегло. Могат да се видят обаче доста прилики с предишната концепция CR-Z, особено в задната част на автомобила и в задните светлини.
0 от 500