IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи официални снимки на новата „седмица” на BMW

В редица интернет форуми се появиха снимки на новото BMW Серия-7, за които се твърди, че са първите официални снимки на колата.

Първи официални снимки на новата „седмица” на BMW
Както се очакваше колата е взела някои елементи от стила на концепцията CS, включително новите диодни елементи във фаровете, огромната радиаторна решетка и по-разлетите задни светлини. 


Още от сега може да се предполага, че задната част на колата ще предизвика противоречиви коментари. Както всъщност беше и при появата на сегашната „седмица”. Не може да се отрече обаче, че като цяло, сега представеният дизайн е доста по-елегантен. Все пак промените във външността не са така радикални, както би могло да се очаква. 



В същото време промените в техническата част наистина са големи. Знае се, че разстоянието между осите сега е по-голямо, следата е по-широка. Новата „седмица” ще се предлага с редица нови двигатели, включително и в хибридна версия. Новият бензинов би-турбо V8, който видяхме за първи път при кросоувъра Х6, сега ще се предлага и със Серия-7.


Същото важи и за новата автоматична скоростна кутия с осем степени ZF, както и за диференциалът разпределящ въртящия момент между двете задни колела при завой. Колата ще бъде оборудвана с най-новите системи за безопасност, включително с новото поколение радарен круз-контрол, системата за предупреждаване на водача при непреднамерено напускане на лентата за движение, новата система за нощно виждане с предупреждение за пешеходци и скорост на движение и др.


Новата Серия-7 на BMW ще бъде представена официално този месец, премиерата ще бъде на автомобилния салон в Париж тази есен, а веднага след това ще започнат и продажбите в Европа. 





0 от 500
  • #49
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Грую ( преди 16 години )
    Любчо! Я отиди на сайта formula1.sportal.bg! Там бмв няма! Има БМВ - Заубер:Участия: 35Победи: 0Първа победа: 0Най-добро класиране в Гран при: 2Подиуми: 4Пол-позишъни: 0Първи пол-позишън: 0Най-добра стартова позиция: 2Най-бързи обиколки: 0Титли при пилотите: 0Титли при конструкторите: 0Най-добро крайно класиране в първенството: 2 място с 101 точки (2007)Точки: 137Много нули,много....И на formula1.com пак са си БМВ - Заубер!"хммм, личи си колко следиш Ф1, затова недавай коментари за нещо, което изобщоне си в час!" - Това ти го написа,не аз! Друса,а?
  • #48
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Любо ( преди 16 години )
    хммм, личи си колко следиш Ф1, затова не давай коментари за нещо, което изобщо не си в час!Вероятно не знаеш от колко години БМВ са самостоятелен отбор и колко напреднаха и как продължават да напредват с всеки изминат старт.....Къде по джанти, ве???.....като БМВ сега са 2ри в класирането при конструкторите и 2ри при пилотите и то след Ферари!
  • #47
    0 rate up comment 0 rate down comment
    vayk ( преди 16 години )
    БМВ са в топ форма в момента във формулата, може би най-голям прогрес правят.При конструкторите са втори сега. Участват си активно и стават по-добри :)))
  • #46
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Грую ( преди 16 години )
    45 ти откъде знаеш колко пари са наляли пежо в Льо Ман? Тази година ауди се изплъзнаха на косъм,климатични фактори,ала-бала! бмв във формулата? Не се чуват,нещо...Дали участват още,а?Макларън - Мерцедес-3152,5 точкиБМВ - Заубер - 137 точки.Къде по дженти,ве?!?
  • #45
    0 rate up comment 0 rate down comment
    vayk ( преди 16 години )
    Пич немците това с дизайна го наричат "GESCHMAK", дали ти харесва или не си е лично твоя работа. Колкото до това каде участват БМВ или АУДИ си е лично тяхна политика. Най- напредничава в технологично отношение при автомобилните спортове е надпреварата в F1. От нея идва и по голяма част от напредъка при по-авангардните модели на автопроизводителите. Ауди няма да влезнат там защото има друга марка в групата VW която го заслужава повече:)
  • #44
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    hahah, q7 li bilo po-iako ot x5 we, ia pak powtori:)))
  • #43
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    vayk,какво значение има знанието на дизайнерите, като резултатът не е на ниво (или може да се иска повече).. сигурно и на еС класата дизайнерите много разбират, но това не си личи по резултата..за пича който споменава Льо Ман - Bmw няма нужда да се пробват там - те играят във Формула 1, което си е много добра релкама.. както ауди не смеят да се пробват във формулата (може да им пострада имиджът повече, отколкото им се иска), така и bmw не се пробват в Льо Ман (няма смисъл да губят.. по-добре да не участват в момента)..или трябва да налеят безумно много пари, като пежо, но и тогава не е сигурен резултатът, или по-добре да не се пробват и да се съсредоточат върху формулата.
  • #42
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Грую ( преди 16 години )
    Бряяяя! То много голям спор,ве! Айде сега,кажете що бмв не се покаже на рали или на Лоь Ман? К'во беше? "Оооо,Пепи! Докараха новите бе-ем-ве-та,същите като едно време!" Хи-хи-хи!
  • #41
    0 rate up comment 0 rate down comment
    vayk ( преди 16 години )
    Абе най-добре тия които мислят, че разбират от коли да спрат да коментират, кви са тия глупости тука...? Говорим за автомобил който НЕ Е НА ПАЗАРА...Другите ако искат да коментират, но те не разбират и една десета за дизайна от това което знаят хората правили колата. Има ли смисъл да я коментираме..? Дайте да излезне и ще поговорим.
  • #40
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 16 години )
    Абе пич, ти си много необективен. Първо клипа най-вероятно е правен от БМВ с цел реклама. Второ куатрото е механично, не е с електроника и е възможно точно при този вид тест да дава дефект, но иначе е доказано, че е най-доброто в света. По-добро е от на СУБАРУ AWD-то, или поне така казват по света, специалистите. Другото което е - предлага ли се за 7-*** серия Х-драйв? Защо само за 3-та и 5-та серия се предлагаше досега? А защо ЧАК СЕГА? Пишете по темата за плюсове и минуси, а не коя кола е по, защото Порше-то си остава ненадминато като качество, ама тука не говорим за него, а за БМВ. Та относно Х-драйв за 7-мата серия има ли информация?