IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

JE Design създаде Audi Q7 Street Rocket

Немската тунингова фирма JE Design е специализирана в доработката на автомобили от групата Volkswagen.

JE Design създаде Audi Q7 Street Rocket

Най-новата доработка на JE Design e на Audi Q7, който е наречен Street Rocket. В основата на доработката е Audi Q7 с дизелов двигател TDI с обем 3.0 литра. 

Двигателят е с шест цилиндъра и при серийната си версия дава максимална мощност от 233 к.с. (171kW). Максималният му въртящ момент е 500 Nm. Експертите от JE Design са повишили мощността до 285 к.с. (210 kW), а максималният въртящ момент е достигнал 550 Nm. Тези промени са повишили и максималната скорост, която от 210 км/час при серийната версия достига 220 км/час при Street Rocket. 


Ускорението от място до 100 км/час е подобрено, като от 9.1 секунда при стандартния вариант, достига 8.4 секунди при версията на JE Design. 

Наред с повишената мощност, тунерите са променили леко и външността на колата. Променени са предната и задна брони, появил се е спойлер над задното стъкло, джантите са с размер 22 цола, а гумите са 295/30 ZR 22. 


В интериора е променена тапицерията и има нова декорация по таблото, вътрешната част на вратите и др. Части от волана са от карбон, като са оцветени рубинено червено. За луксозната атмосфера в кабината допринася и аудиосистемата на Harman Kardon.

0 от 500