fallback

Audi модернизира А6

В скоро време ще видим модернизираното Audi A6.

През следващата година ще се появи и вариант на този автомобил с новия бензинов V6 двигател с директно впръскване на горивото. Това ще бъде първият модел на Audi с този двигател. Супер модерният компресорен двигател с обем 3.0 литра ще позволи преминалото през модернизация Audi A6 да предложи повече динамика и в същото време по-нисък разход на гориво в сравнение със сегашния модел. Този двигател след това ще видим и при новия Audi S4. Шпионските снимки (макар и с не добро качество) показват, че промените във външния вид на A6 не са съществени. Автомобилът е получил вече характерните за Audi дневни LED светлини. Промени има и в броните и при задните светлини. Определено обаче новите неща в техническата част са повече при модернизираното Audi А6. Вече споменахме за компресорния двигател V6 с обем 3.0 литра. Той ще бъде представен при А6 с две версии – базисна с мощност 290 к.с. и по-силна с мощност 320 к.с. Макар новият двигател да е компресорен, а не турбо, той отново ще носи обозначение TFSI. Дизеловите двигатели ще бъдат от новото поколение на групата VW от типа common-rail. Сред предлаганите с модела скоростни кутии ще видим и новата S-Tronic със седем степени. Официалната премиера на преминалото през модернизация Audi A6 ще бъде на автомобилния салон в Париж през тази есен.  
Тагове:
fallback
  • #5
    Triforce ( преди 16 години )
    *** мозък, аз съм фен на БМВ и бих с икупил АУДИ, понеже през последните 2-3 години направо изкъртиха пазара с дизайн и качество!!!
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    очилатата Е класа е елегантен автомобил (следващото поколение няма да е, ако се съди по снимките му), но за 5-цата нищо добро не може да се каже по отношение на външния вид!
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    еми ако това е грозно то очилатата Е-класа и безвкусната петица трябва направо да отвращават. Колата си е почти като старата но все пак има повече разлики от отколкото Фейстлифта на Е-класата и Петицата.. при Пета серия на БМВ почти няма промяна в оптиката.
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Дърворезба, ама поне е правена от майстори, не от шлосери.. тоест тва е изкуство смотан.
  • #1
    byrz ( преди 16 години )
    Супер грозно,типична дърворезба на Ауди )
fallback
Последни