fallback

Audi модернизира А6

В скоро време ще видим модернизираното Audi A6.

През следващата година ще се появи и вариант на този автомобил с новия бензинов V6 двигател с директно впръскване на горивото. Това ще бъде първият модел на Audi с този двигател. Супер модерният компресорен двигател с обем 3.0 литра ще позволи преминалото през модернизация Audi A6 да предложи повече динамика и в същото време по-нисък разход на гориво в сравнение със сегашния модел. Този двигател след това ще видим и при новия Audi S4. Шпионските снимки (макар и с не добро качество) показват, че промените във външния вид на A6 не са съществени. Автомобилът е получил вече характерните за Audi дневни LED светлини. Промени има и в броните и при задните светлини. Определено обаче новите неща в техническата част са повече при модернизираното Audi А6. Вече споменахме за компресорния двигател V6 с обем 3.0 литра. Той ще бъде представен при А6 с две версии – базисна с мощност 290 к.с. и по-силна с мощност 320 к.с. Макар новият двигател да е компресорен, а не турбо, той отново ще носи обозначение TFSI. Дизеловите двигатели ще бъдат от новото поколение на групата VW от типа common-rail. Сред предлаганите с модела скоростни кутии ще видим и новата S-Tronic със седем степени. Официалната премиера на преминалото през модернизация Audi A6 ще бъде на автомобилния салон в Париж през тази есен.  
Тагове:
fallback
  • #25
    badi ( преди 16 години )
    Bati gorzniq parahod
  • #24
    Анонимен ( преди 16 години )
    haribo jellybon и т.н., когато искате да изкажете мнението съселяци софиянци и несофиянци, слагайте 2те думички "Според мен", а не налагайте мнението си така
  • #23
    Julio Joaquin ( преди 16 години )
    Само незнам защо обиждате Хюндай покрай Харибо
  • #22
    Haribo ( преди 16 години )
    А6 е от 1998 година.Ако говориш за преходаА6(С5)->А6(С6),то не виждам 100% промяна на дизайна.Нищо ново.Просто искам да кажа,че дизайнерите умират от страх,да не предложат нещо ново.Даже има една американска недомислица от '90-те със същата решетка.
  • #21
    NANI ( преди 16 години )
    Tova e nai-dobrata kola v svoq klas,koito ne q haresva ne znae za kakva mashina stava v1pros!
  • #20
    NANI ( преди 16 години )
    Tova e nai-dobrata kola v svoq klas,koito ne q haresva zna4i ne znae za kakvo stava v1pros!
  • #19
    Анонимен ( преди 16 години )
    Haribo еми крайно време е да си купиш очила.. Ауди промениха дизайна си на 100% през 2004година с модела А6. А това е преди 4 години. Време е да си сложиш очила.
  • #18
    Haribo ( преди 16 години )
    Ъхъ,прав си човече.Провокация си беше.Между другото,не мога да си спомня как изглежда нито един корейски автомобил,просто не ми е направил впечатление.А как изглежда Ауди си спомням-изглежда така,както изглеждаше преди 10 години.В това няма нищо лошо,нарича се консерватизъм и фирмата залага на определен кръг от купувачи(мутрите в България-шегувам се!) Следователно,изразът "невероятен дизайн" е,меко казано,неуместен...P.S.Haribo са желирани бонбони с форма на мечета и отвратителен вкус! Името ми хареса.
  • #17
    Анонимен ( преди 16 години )
    Бас държа ,че Харибо и съселянин са един и същи човек.. ха ха ха такава селска поста може само някой див селянин да измисли ха ха ха.. Ей *** я бързо в обора и не ме занимавай с менторски тон.. Не се прави на мъдрец ами вземи и разпусни колана малко ,че нещо много си се стегнал.
  • #16
    съселянин ( преди 16 години )
    Харибо може и да е пъпчив *** и родословното му дърво да е описаното от псевдософиянската ви фантазия, но за разлика от вас може да напише два реда без правописни грешки. А това, дали на пича му харесва корейския дизайн е въпрос на вкус. Макар че си е чиста провокация от негова страна - и веднага се наежихте като люлински бекове. Я се дръжте по-джентълменски. Най-малкото не ви приляга на Аудито, което твърдите, че карате, господа!
fallback
Последни