IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов седан на Seat

Seat започна да изпълнява приетата стратегия чрез нови модели да подобри финансовото си състояние.

Нов седан на Seat
През следващите 3-4 години фирмата ще представи на пазара най-малко четири изцяло нови модели. Новата Ibiza която видяхме през април е само началото. Испанската фирма сега работи над нов мини автомобил, компактен SUV, кросоувър и спортен седан от среден клас. 


Именно новият седан ще бъде следващия модел, който ще видим след всичките разновидности на Ibiza. Според Automotive News колата ще бъде наречена Exeo и ще се предлага във версии седан и комби. 

Продажбите на новия Exeo ще започнат още от идната година. Този модел ще има размери и дизайн, които да го направят достоен конкурент на коли като Ford Mondeo, Renault Laguna и Alfa Romeo 159. Новият Exeo ще се произвежда на платформата на предишното поколение Audi A4 в завода на фирмата в Марторел, Испания. 


Тези компютърни образи на бъдещия Seat Exеo са направени на базата на официалните скици на модела. Те показват, че дизайнерите на Seat играят на сигурно, като залагат на консервативен вид на новия седан. Задната част на колата има очевидни стилови прилики с Audi, докато отпред колата запазва традиционния образ на един Seat.
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Teзи отново ни пробутват стария си номер - прават кола на базата на стар нисък среден клас и въвеждат в заблуждение баламурниците, че конкурират висок среден клас. После баламурникът си мисли, че кара голяма кола, а то пак си е един голф с надвеси. Същия номер го прилагат и при Шкода, където простолюдието си мисли, че Октавия е от класа на Пасата.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    диана ( преди 16 години )
    красив е.аз имам кордоба шейк модел 2008-*** и мога да кажа,че съм много доволна.сеат е с италиански дизайн,немско качество и испанско сърце...
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Gogo ( преди 16 години )
    Ами старото Ауди, какво искате да прилича на Мерцедес. що не вземат платформата на новото Ауди, ами ни пробутват тука стари модели.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Wartburg ( преди 16 години )
    Е не е толкова ужасен...но нещо задната част взе да ми става много комерсиална,прилича ми на много коли
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    MERCEDES W116 ( преди 16 години )
    Отпред е ужасен.