IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов компактен SUV на Mazda

Mazda ще покаже концепция на нов малък SUV модел на Международния автомобилен салон в Москва през август.

Нов компактен SUV на Mazda
Според съобщение на фирмата, този модел ще влезе в серийно производство още през следващата година. Новият компактен SUV на Mazda ще бъде позициониран преди CX-7. 


Ако може да се съди по официалните скици разпространени днес от японската фирма, този модел ще бъде близък по стил до концепцията Mazda Hakaze представена за първи път преди две години. 

От Mazda заявиха, че новият модел ще се продава първоначално в Русия, а по-късно и в цяла Европа. Това ще бъде първият сериен модел създаден в стила на така наречения Flow design, който видяхме при концепциите Nagare, Ryuga, Furai, Taiki и Hakaze. 


От Mazda са избрали да представят модела в Москва, защото според прогнозите още през следващата година Русия ще се превърне в най-големия пазар за нови автомобили в Европа, като ще изпревари Германия. Наред с това SUV автомобилите имат 20% дял от пазара в Русия.
0 от 500