IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A1 ще бъде на пазара през март 2010

Супер мини моделът Audi A1 ще бъде в продажба от март 2010 г., разкрива документ от фирмата, цитиран от списание AutoCar.

Audi A1 ще бъде на пазара през март 2010
Документът е бил посветен на ново поколение четирицилиндрови двигатели на фирмата от Инголщад, като в него се обяснява, че те ще бъдат монтирани на новото Audi A1. 


Не става ясно как документът е станал достояние на AutoCar. Новите бензинови двигатели ще имат широк набор от работни обеми и още повече варианти на мощност. Двигателят с обем 1.2 литра ще има мощност 86 к.с. След него е двигателят с обем 1.4 литра с базисна мощност 122 к.с. Същият двигател в турбо версия ще бъде способен да предложи впечатляващата максимална мощност от 170 к.с. 

Новото поколение дизелови двигатели тип common rail, ще започват с обем 1.6 литра и мощност 90 к.с. След този двигател ще идва също агрегат тип common rail, с обем 2.0 литра и различни варианти на мощност. 

От Audi не коментират получилият публичност документ, но източник от фирмата потвърди, че е започнало вътрешно разследване за изтеклата информация.
0 от 500