IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel модернизира емблемата си

По време на представянето на новия Opel Insignia, фирмата ще представи и новото си лого.

Opel модернизира емблемата си
Бъдещият седан ще бъде първият който ще носи новата емблема на Opel. Това се прави с цел да се потвърди желанието на Opel за промяна, с изцяло нов дизайн на модела, с ново качество и ново лого. С новата Insignia от GM искат да променят или поне да започнат промяна в имиджа на моделите на Opel. 


В този смисъл смяната на емблемата е значителна стъпка. В емблемата на една марка коли се оглежда тяхната история, емблемата трябва да говори много на потребителите. Това е причина новата емблема на Opel да е модернизирана без да изоставя традициите. 

В по-широката кръгла рамка около знака вече е инкорпорирано името Opel. Цялата емблема ще се изработва от хромиран метал. 

Първоначалното лого на Opel е било цепелин, показващ висотата на технологиите използвани в автомобилите на марката. След това се появява кръгът заобикалящ стилизирания цепелин, като символ на движението на колела. През 1963 година се появява за първи път първообраза на сегашната емблема със светкавица в средата, която идва от модела Opel Blitz, който за първи път има светкавицата в своята емблема.
0 от 500