IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Prodrive доработи Alfa Romeo Brera

Британската фирма Prodrive показа новият си тунинг пакет за купето Alfa Romeo Brera.

Prodrive доработи Alfa Romeo Brera
Разработката е одобрена от италианската фирма и ще се продава чрез дилърските центрове на Alfa на Острова. Колата има леки промени във външния вид и ще бъде произведена само в къса серия от 500 броя. Всяка от колите ще има индивидуален номер и надписи Brera S. 


Доработката на Prodrive ще се предлага с двата познати двигатели JTS на Alfa, с обем 2.2 и 3.2 литра. Първият е с четири цилиндъра и има мощност 185 к.с., а вторият е V6 с мощност 260 к.с. По-слабият двигател ускорява от място до 100 км/час за 8.6 секунди, а шестцилиндровия за 7.0 секунди. Максималната скорост на първия е 222 км/час, докато вторият достига до 248 км/час. 


Специалистите на Prodrive са експериментирали с изцяло ново окачване, колата е по-близо до пътя с 10 мм, теглото е понижено. Пружините са от Eibach, амортисьорите на Bilstein. Резултатът е изключително поведение на пътя и съвършен контрол над колата при завой. Колата е с 19 инчови лети джанти и гуми Pirelli PZero Nero. 


В интериора правят впечатление новите спортни седалки от черна кожа обшити с червени конци, както и алуминиевите педали и дръжки на вратите.
0 от 500