fallback

Новата удължена Седмица на BMW хваната за първи път при тестове

Версията с удължена платформа на новото поколение на BMW 7-Series беше снимана по време на тестове в Германия.

Британското списание Autocar публикува снимки, показващи новия луксозен автомобил с дълга колесна база за първи път, макар и с доста сериозна маскировка. Според неназовани източници от Баварската фирма, разработката на новото поколение на флагмана на BMW вече е завършена и луксозният автомобил ще има своята премиера тази есен на автомобилния салон в Париж. Продажбите в Европа ще започнат още от първите месеци на 2009 г. При новото поколение на Серия-7 дори стандартната версия е с по-дълго разстояние между осите в сравнение със сегашното поколение. Дължината при стандартната версия надхвърля 5100 мм. Естествено версията с удължена база е още по-луксозна и предлага още повече място в купето. Въпреки значителната дължина на новата Серия-7 на BMW, шеф-дизайнерът на фирмата Крис Бангл (Chris Bangle) твърди, че теглото на лимузината няма да се увеличи. Това става като редица панели са произведени от алуминий. По отношение на дизайна BMW Серия-7, модел 2009 ще има по-конвенционален вид в сравнение със сегашното поколение. Главните промени са в предната и задната част на колата. Фаровете и задните светлини поставят началото на нов стил на светлините, който ще личи при всички нови модели, казват от Баварската фирма. Новата Серия-7 ще има редица съвременни технологии, като системата stop/start, спирачна система генерираща електроенергия при действие и други елементи от програмата на BMW Efficient Dynamics. Системата на BMW iDrive е запазена, но джойстика за нейния контрол е преместен на централната конзола. Новата Серия-7 на BMW ще бъде първият сериен модел на фирмата с осем степенната скоростна кутия ZF. Сред наборът от двигатели ще видим и би-турбо дизеловият агрегат с шест цилиндъра, с много добра ефективност и ниски емисии CO2.
Тагове:
fallback
  • #9
    Julio Joaquin ( преди 16 години )
    Сегашния фейслифт е доста приятен за гледане.Преди това обаче не бяха особено красиви.Изобщо в последно време BMW или те пленява или те отблъсква.
  • #8
    :) ( преди 16 години )
    С времето дизайнът на седмицата става все по-приемлив :) Допреди последното поколение беше ужасен, сега е екстра :)))
  • #7
    Иван ( преди 16 години )
    А бе все си мислех че тоя англичнин напусна баварците отдавна. Все пак 3-ката изглежда много по-добре от лудата 5-ца с която той стана известен. Все си мислех че 3-ката не я е правил той. А сега нещо ново - 7ца. като знам че тои я е правил - не знам какво да очаквам.Поне съм сигурен че под капака не пипат толкова луди като него.
  • #6
    Анонимен ( преди 16 години )
    Тоя некадърник Крис Бенгъл не го ли уволниха вече?Направо им разказа играта на марката с безумния си дизайн.Какво чакат още Ауди да им открадне 50% пазарен дял ли?
  • #5
    Nikolai ( преди 16 години )
    Bmw si kazva dumata
  • #4
    NANI ( преди 16 години )
    Tova s1s sigurnost shte e dobra mashina:))) 8 stepenen avtomat?wow tova e kato pri Lexus samo,4e spored men shte e po-dobro:))))))))))
  • #3
    majorsf ( преди 16 години )
    Как не бе,8 съединителя,а също и 3 волана, 15 седалки,6 двигателя и 2ма шофьори.Как не, момчето си ги разбира нещата кво му давате акъл са!:)
  • #2
    Sme6ko ( преди 16 години )
    Abe mom4e ti kvi 8 suedinitelq balnuva6. 8 skorosti i 2 suedinitelq, silovoto predavane pri smqna ne prekusva za6toto ediniqt suedinitel durji skorostta na koqto si bil dokato drugiq zaka4i sledva6tata predavka, a prez tova vreme upravlqva6tiq software podava mejdinna gaz. Kude gi vide tiq 8 suedinitelq :D:D:D
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    дано да е по-добра от старата.. А иначе Мултитроника на Ауди е с 8 съединителя от 2003год. Всъщност това си е безстепенна скоростна кутия и преместването на предавките е неуловима дори да се напрегнеш не можеш да разбереш кога сменя предавки- Това се дължи на осемте съединителя.
fallback
Последни