IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa представи и интериора на новия Mi.To.

Alfa Romeo вече показа външния вид на новия си компактен модел, наречен Mi.To. Сега пред нас е и интериорът на колата.

Alfa представи и интериора на новия Mi.To.

Новият хечбек ще се произвежда на платформата на Fiat Grande Punto и ще се превърне в най-малкият модел произвеждан днес от Alfa. 


Поведението на пътя и обзавеждането обаче ще бъде по-добро от това при компактния модел на Fiat, окачването ще бъде изцяло различно и специално за новата Alfa. Това ще постави Mi.To. в по-висок пазарен сегмент. 


За тези амбиции говори и интериорът на новия модел, който сега е показан официално за първи път от фирмата. Прави впечатление премереният лукс и удобство, вътрешният дизайн е завършен перфектно и създава усещането за интериор на по-голям и луксозен автомобил. 


Да напомним, че двигателите за бъдещия Mi.To ще предлагат разнообразна мощност, от 95 к.с. и 105 к.с. при бензиновия Multiair с обем 1.4 литра, до 135 и 165 к.с. при неговата турбо версия. Дизеловият вариант ще бъде с обем 1.6 литра и ще има мощност 120 к.с. 

Най-силната версия ще бъде с бензинов двигател с обем 1.8 литра и ще предлага мощност от 230 к.с. Този двигател ще бъде монтиран на „горещия” Mi.To. обозначен като GTA. 

0 от 500