IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициални снимки на Opel Insignia хечбек.

Съвсем скоро Opel показа новият седан Insignia, наследник на поостарелия модел Vectra (Saturn Aura в САЩ).

Неофициални снимки на Opel Insignia хечбек.
Сега пред нас е неофициалната снимка на един от първите варианти на модела - хечбек с пет врати. Прототипът беше забелязан по време на тестове в Германия, а официалният му дебют е планиран за втората половина на тази година. 


Както показва снимката, новата Insignia във версия хечбек повтаря силуета на седана, но има по-изтеглена назад линия на покрива, спускаща се по-стръмно към задната пета врата. Главни конкуренти на новия хечбек Opel Insignia ще бъдат съответните модели на Ford Mondeo и Mazda6. 

Също като при седана, колата ще бъде предлагана с три бензинови двигатели с мощност от 140 до 260 к.с. Наред с тях ще има и дизелови варианти с новия агрегат с директно впръскване на горивото с обем 2.0 литра и мощност 130 и 160 к.с. 

След време наборът от двигатели за Insignia ще се разшири и с двигател тип EcoFLEX предлагащ много ниски вредни емисии въглероден двуокис при увеличена мощност. Говори се, че моделът ще получи и мощен би-турбо бензинов двигател V6. 

Както е известно новият Opel Insignia ще има световната си премиера на Автомобилния салон в Лондон на 22 юли във версия седан. Малко по-късно ще бъде дебютът и на версия хечбек.
0 от 500