IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW готви версия „shooting brake” за Серия-3

Напоследък става все по-ясна тенденцията луксозните марки да разширяват моделния си ред като навлизат в нови сегменти и стилове.

BMW готви версия „shooting brake” за Серия-3

Това е характерно особено силно за немските луксозни марки. За това говори фактът, че и Audi, и Mercedes, сега и BMW, навлизат в един набиращ популярност стил, наречен Shooting Brake. Audi показа официално своята версия на Sportback на Audi 3, която допълва стандартния хечбек с три врати на А3, на изложението в Париж миналият октомври видяхме и новият Mercedes CLK Shooting Brake. 

Сега и BMW подготвя свой вариант на този стил, като ще представи Shooting Brake версия на базата на новата генерация на седана от Серия-3. Най-новият компютърен образ на този модел показва какво може да се очаква от него. 

Той ще бъде близък до стила на купе, с традиционно големи врати и остро скосяване в задната част. Предницата на колата ще бъде почти идентична с тази на бъдещия седан от Серия-3. 

Седанът от новата Серия-3 ще се появи през 2011 г., като версията Shooting Brake най-вероятно ще го последва след няколко месеца.
0 от 500