IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat тества новата Ibiza FR

Измина едва седмица от официалното представяне на новият Seat Ibiza в Испания, а вече се появиха информации, че фирмата изпитва „гореща” версия на автомобила на пистата в Нюрбургринг.

Seat тества новата Ibiza FR

Това е новата Ibiza FR, която ще бъде с бензиновия двигател TSI с обем 1.4 литра и мощност 160 к.с. Двигателят ще бъде модернизиран и ще има по-ниско потребление на гориво и по-ниски вредни емисии CO2. 

Известно е също така, че ще има и дизелов вариант на Ibiza FR, който ще бъде с някой от новите агрегати тип common-rail на групата VW, с очаквана мощност около 140 к.с. 

Очаква се дизайнът на Ibiza с три врати да има някои от елементите на концепцията Bocanegra, която видяхме през март в Женева. 

В моделния ред на  Seat, обозначението FR показва позиция под най-силните версии, наречени Cupra. Предполага се, че Ibiza Cupra ще бъде със същият двигател TSI с обем 1.4 литра, но неговата мощност ще бъде повишена до около 200 к.с. 

Прогнозната цена на Ibiza FR надхвърля 20 000 евро. Тази версия на новата Ibiza трябва да се появи на пазара през следващата година.
0 от 500