IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cosworth се завръща

За пръв път от 1990 година насам, ще се появи сериен автомобил носещ логото на Cosworth.

Cosworth се завръща

Първият сериен автомобил, носещ логото на Cosworth от 1990 година насам, ще бъде представен в края на седмицата във Великобритания. Новият Kahn Cosworth Range Rover Sport е плод на интересно сътрудничество, между тунинг компанията Kahn Design и производителя на състезателни двигатели, от старата школа, Cosworth.



Официално, спецификации на преработения SUV, все още няма, но пък можем да видим снимката „дразнител“, която комапнията „случайно“ е позволила да се появи в световната мрежа. На нея ясно си личи, че Sport модификацията на Range Rover е била доста преработена – разширени арки на калниците, за да поберат по-големите джанти, по-широки прагове, както и сериозен комплект спойлери на петата врата.

Не е ясно точно как са си сътрудничили двете компании, но сме сигурни, че сериознo и уважаванo име в моторните спортове, като Cosworth може да изстреля Kahn Design сериозно напред. За модификациите по автомобила ще разберем съвсем скоро. Най-вероятно става дума за сериозна доработка на V-образния, 8-цилиндров агрегат с механичен компресор, както и промени по шасито и спирачките на Range Rover Sport.
0 от 500