IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилният салон в Пекин със световни премиери

Наред с десетките нови модели на китайски производители, които ще видим на автомобилния салон в Пекин, там ще бъдат направени и няколко значими международни премиери.

Автомобилният салон в Пекин със световни премиери

Да споменем това, че на откриващият се на 20 април автомобилен салон в Пекин ще видим за първи път серийните версии на Mercedes-Benz GLK и изцяло новото Audi Q5. 

Китай бързо се превръща в ключов пазар за много световни производители, които се надяват чрез пазара на най-многолюдната страна в света да компенсират намаляващите продажби в САЩ, Европа и Япония. 

Audi например, реализира ръст на продажбите в Китай от 24.8% през миналата година. Това е причината новият SUV модел Q5 да бъде представен за първи път именно на салона в Пекин, пише Automotive News. 

В Пекин и VW ще покаже два специално предназначени модели за китайския пазар, произвеждани на базата на Golf ІV. 

От своя страна Mercedes също се надява да повиши присъствието си в Китай, като прави премиера на серийната версия на GLK в Пекин. 

0 от 500