IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Citroen обнови C2

Малката градска кола се оказа сериозен успех за компанията, продавайки повече от 480 хиляди автомобила от 2003 година насам.

Citroen обнови C2

Citroen представи днес обновения C2. Това е третия фейслифт на марката, от началото на годината, след C3 Pluriel и C8.



C2 е оборудван с по-голяма предна броня, която вече е в два цвята, а предната решетка е получила хромирана лайсна. Добавен е нов сив цвят, в който можете да поръчате автомобила.



Технологично, С2 също е получил подобрения. Моделът с 1,4-литров бензинов двигател и мощност 90 конски сили, е получил система Stop&Start. Тя изключва двигателя когато колата спре напълно и го рестартира при отпускане педала на спирачката. От Citroen твърдят, че новата технология ще спести на шофьорите между 10 и 15 процента гориво в градски цикъл.



С2 ще бъде достъпен и с нов дизелов двигател - HDi 110 FAP. Той има филтър за сажди и ще осигури на малката кола едно от първите места по икономичност в класа. При 4,4 литра дизел за 100 километра пробег и 119 грама въглероден диоксид изхвърлен в атмосферата за километър, обновеното С2 ще бъде и доста екологично чист автомобил.

Вижте всички снимки в нашата галерия.
0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Citroen C2/C3 е много добър тандем. Най-лошите пежа и Ситроени (107 и C1) ги правят в Чехия, която е една пропаднала държава от средна европа, а не във Франция. А С2 го правят във Франция.