IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Музика за очите

Това е девизът, под който тунерите от Loder1899 са работили над обновения Ford Focus.

Музика за очите



Loder1899 е една от най-известните фирми, занимаващи се с тунинг на Ford в Германия. Сега, те предлагат на нашето внимание, доработката им на обновения Focus. Това е нов бодикит или казано по-простичко – аеродинамичен пакет.



Новият спортен вид на автомобила е постигнат благодарение на преден спойлер, дифузьор в задната броня и малък спойлер на петата врата. Завършеност има благодарение и на новите лети джанти, които от Loder1899 са проектирали. Името им е W1 и могат да бъдат поръчани в няколко цвята и размери от 17 до 20 инча. Тези, които виждате на снимките, са 20-инчови, от лимитирана серия с полиран метал и детайли в черно. От компанията монтират и ново окачване като част от доработката. То прави автомобила с 35мм по-нисък от стандартното.

От Loder1899 не са пропуснали и двигателите на Focus. Те са получили нови програми за управление, осигуряващи им средно по 30 конски сили допълнително. Можете да се сдобиете с целия тунинг пакет срещу доста разумна цена – съвсем малко над 5 хиляди Евро.

0 от 500