IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

До края на 2009 ще видим новото поколение на Land Rover

Новото поколение Range Rover и Range Rover Sport ще се появи след година и половина.

До края на 2009 ще видим новото поколение на Land Rover
Това става ясно от интервю на Лод Лейн (Lode Lane), член на надзорния съвет на Land Rover, пред списание Autocar. Според Лейн пускането на новите модели след 18 месеца e залегнало в бизнес плана на Land Rover, който беше огласен наскоро и съгласуван с новия собственик - индийската фирма Tata. 


Този бизнес план е изработен след искане на синдикатите в Land Rover, които желаеха да са сигурни, че няма да се стигне до масови уволнения след смяната на собствеността. 

В този документ се съдържат не само гаранции за запазване на работните места до 2012 г. но и производствена програма за близките няколко години. 

Ако всичко се осъществи според този бизнес план, след 2012 г. индийската фирма ще трябва да разшири производството и съответно да наема нови хора. 

Както Automedia.bg съобщи по-рано, сделката по закупуването на марките Jaguar и Land Rove, (които досега бяха собственост на Ford), от индийската фирма Tata, беше завършено на 26 март. Тата ще заплати за двете британски марки 2.3 милиарда долара.  
0 от 500