IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW разработва нови модели на базата на Серии 3 и 5

BMW разработва нови модели на базата на следващото поколение Серия 3 и Серия 5, които трябва да завоюват нови територии за луксозната марка.

BMW разработва нови модели на базата на Серии 3 и 5

Сега от фирмата описват новите модели като „MPV-комби”. За разлика от сегашните модели Touring (комби), новите модели на BMW ще имат значителна дължина и eдновременно с това доста висок покрив, което ще доведе до максимум обем на интериора. 

Още към края на десетилетието ще видим първият от тях, този базиран на новото поколение на Серия 5. Той ще бъде обозначен като V5. Ако се окаже успешен, BMW ще пусне и по-малка версия, наречена V3 на базата на следващото поколение на Серия 3. 

Компютърният образ показва как би могъл да изглежда бъдещият модел BMW V3, но крайната дума на баварските дизайнери все още не е казана. Знае се обаче, че дизайнът на V3 ще носи и елементи от стилистиката на купе, както е при X6. Основното обаче ще бъде дължината на комби, комбинирана с височината на MPV. 

Точно в стила на вановете превеса на каросерията отпред и отзад ще бъде много малък, калниците ще са издути и ще имат по-високи арки, джантите ще са с размер 20 цола. Новите V модели ще се произвеждат с предаване на движението към задните колела или във вариант 4х4 (xDrive AWD). Двигателите ще бъдат четири и шест цилиндрови.
0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Любо ( преди 16 години )
    Драги Фънки,аз за разлика от теб постигам целите си...и съм 1000% сигурен, че ще карам БМВ(а и не само)...това, че ти си некадърен селянин не означава, че всички хора са толкова прости като теб!Ако толкова няма къде да публикуваш ламерските си мнения, то знай че този сайт не е мястото!П.С. тъпо създание ама с ново БМВ.....затова няма да се управим, завистници отвсякъде..
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Фънки, приятелю, като събереш парички за БМВ, отделяйки от мизерната си заплатка, тогава се обаждай, иначе от тебе мирише на момина сълза :-)
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Фънки ( преди 16 години )
    Любо, айде докато пораснеш отиди да си мечтаеш на друго място каква кола искаш да си купуваш. Хайде сега се скрии че ми завоня на тъпо създание от тебе :)
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    The_DJ ( преди 16 години )
    Определено не съм фен на BMW, но ако новите модели са в този стил, май ще им стна фен :)
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Asen ( преди 16 години )
    Leleeee az si misleh 4e sega6nia design na BMW-tata e grozen.Abe tva po-grozno ot Ssang Young!Da ne go vadqt na pazara!
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Любо ( преди 16 години )
    Тази кола определено изглежда много добре...а и сегмента, на който едва ли не, дава начало е много умен ход от страна на баварците...винаги съм бил техен фенБаща ми кара 335 купе, вероятно когато взема книжка аз съ6то ще си купя БМВПоздрави на всички ;)))