IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как от Rover да направиш Passat?

Китайската фирма, която през 2005 г. придоби лиценз за производство на модели на фалиралия британски производител MG-Rover, ще представи своя нов модел Roewe 550.

Как от Rover да направиш Passat?

Това официално ще стане на автомобилния салон в Пекин през април. Roewe 550 е серийната версия на представената миналата година на изложението в Шанхай концепция Roewe W2. Тогава W2 (сребърният автомобил на снимките) беше приета добре, като всички отчетоха чисто китайския вид на колата. 

За съжаление серийната версия е загубила много от китайските черти в дизайна си. В сравнение с концепцията, основно е променена предната част на автомобила, който в крайна сметка сега прилича на понакичен с повече хром VW Passat. 

За техническата част на китайския автомобил ще научим повече по време на автомобилния салон в Пекин. 

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    gi ( преди 16 години )
    Abe bate nesi v 4as 4esna duma. Neza6titavam tupite Kitaici ama za japoncite si se oburkal zdraqvo
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Пълен смях са азиатците.. Не визирам само Китай те просто доказват ,че са азиатци.. Дори Япония ,която се опитва да не копира си признава ,че почти са нямали откритие а купуват готови открития от САЩ и Европа и ги финансират.. В общи линии Азия винаги е имитирала Европа.. И продава в САЩ ,защото никой Европеец няма да купи копие като може да си купи оригинал.. А Европейските коли в САЩ струват двойно по-скъпо..