IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа А-Клас след фейслифт.

По-рано този месец Mercedes-Benz показа модернизирания В-Клас, сега след фейслифт пред нас е и А-Клас, модел 2009.

Mercedes-Benz показа А-Клас след фейслифт.

Обновеният А Клас ще се появи в продажба в Европа през втората половина на годината. Промените във външния вид не са големи, има промени и в интериора. 

За първи път в този модел можем да видим високоефективната система за икономия на гориво stop-start за A150 и A170, както и супер ефективния модел A150 BlueEfficiency, който има среден разход от 5.8 литра бензин на 100 км., при мощност 95 к.с. 

Други промени, които допринасят за по-ниско потребление на гориво на модернизирания А-Клас са добрия аеродинамичен коефициент, гуми с ниско съпротивление и намалено лично тегло. Най-икономичен сред вариантите на А-Клас си остава A160 CDI, който има мощност 82 к.с. и среден разход 4.5 литра дизел на 100 км. 

Интериорът е получил нови, по-качествени материали за седалките и вътрешната страна на вратите, може да се избира и между допълнения от алуминий или дърво. 

Главната разлика във външния вид на модел 2009 в сравнение със сегашния е във формата на фаровете, както и при задните светлини и броните, като отпред отворите за въздух са станали по-големи. В зависимост от оборудването има две версии Avantgarde и Elegance, които се различават и по вида на радиаторната решетка.
0 от 500