IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Впечатляващ успех на Smart в САЩ

Въпреки малката популярност досега на икономичните мини автомобили в Америка, моделът на Mercedes Smart Fortwo, се продава изключително добре.

Впечатляващ успех на Smart в САЩ

Колата е на пазара в САЩ едва от няколко месеца, но продажбите надхвърлят значително прогнозите. Очакванията бяха този модел да е популярeн в гъсто населените градски райони като Ню Йорк, Лос Анджелис, Чикаго и др., но изненадващо той е много популярен и в централните щати на Америка. 

Пред изданието Automotive News, шефът на официалния вносител на Smart за САЩ, Роджър Пенске (Roger Penske), казва, че американците харчат средно по 1 600 долара за допълнително оборудване на своя Smart, което е около 15% от цената. 

“Това не са клиенти, които купуват автомобила, защото е евтин”, казва Пенске. Сега Smart става изключително популярна в САЩ, като колите са продадени предварително за следващите две години.
0 от 500