IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови снимки на 2009 Camaro

Въпреки засечените многобройни прототипи изпитвани в САЩ и в Австралия, въпреки появата на прекият конкурент Dodge Challenger, General Motors няма да пусне в продажба новия Chevrolet Camaro поне още една година.

Нови снимки на 2009 Camaro

Това е доста време и Camaro, което ще видим през 2009, може радикално да се различава от концепцията, показана още през 2006 г. 

Ако се вярва на тези най-нови неофициални снимки обаче, дизайнерите са запазили основните черти от концепцията и при серийната версия. За интериора обаче няма никакви данни. През последните години GM показва различни концепции с впечатляващ интериор, но когато се стигне до серийната версия, интериорът вече няма нищо общо с този от концепцията. Нещо подобно може да застигне и бъдещото Camaro, защото производителите искат да държат цената по-ниска. 

Неофициалните снимки обаче показват, че външният дизайн засега изглежда много привлекателен, като в същото време запазва класическите елементи за модела. 

Информацията засега е, че ще видим три различни варианта на новия Chevrolet Camaro. Базисен модел с четирицилиндров турбодвигател, който сега познаваме от Solstice, среден вариант с V6 с директно впръскване на горивото и обем 3.6 литра и вариант с висока мощност ‘SS’ с V8 двигател LS3. 

За цената на бъдещото Camaro вицепрезидентът на GM Боб Люц (Bob Lutz) съобщи, че ще бъде по-висока от тази на Mustang, главно поради високотехнологичната система на окачване. 

Серийното производство на колата ще започне от февруари 2009 г. в завода на GM в Онтарио, Канада, като се очаква за една година от него да излизат по 100 хиляди автомобила Chevrolet Camaro.
0 от 500