IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Малайзия: кръг две от Формула 1

Ето че дойде време и за второто състезание от надпреварата – гран при на Малайзия на пистата Сепанг.

Малайзия: кръг две от Формула 1

В неделя очакваме състезанието на пистата Сепанг, част от надпреварата във Формула. Това ще бъде второто състезание за сезона. Според прогнозата за атмосферните условия ще бъде и първото „мокро“ трасе.



Пилотите ще направят по 56 обиколки по трасето, чиято дължина е 5543 метра. Това прави общата продължителност на състезанието – 310,4 километра. Миналата година, победител стана пилотът на McLaren (тогава) Фернандо Алонсо. Ако прогнозата за времето се сбъдне, то нищо чудно да видим Алонсо на някой от челните места и тази година. Той има типично добри представяния при дъжд на пистата.



Дизайна на пистата принадлежи на Херман Тилке. Това е и едно от най-техничните трасета в календара. Комбинацията от дълги, високо-скоростни прави и сложни комбинации от завои прави пистата доста сложна, но идеална за изпреварвания. Разбираемо е, защо пилотите харесват много надпреварата в Малайзия. Ние също я харесваме.
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    умин ( преди 16 години )
    дабе и аз мноо се дразна некой да говори и пише не правилно както и да не слага никъде препинателни знаци какво остава за пълен и празен член но уеб медиа груп са консистентни в грешките си по всичките си сайтове малко грамотни хора останахме ме еи...Не бе, сериозно - докторът е убиецът ;)
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    carpe_diem ( преди 16 години )
    Случайно да си търсите коректор? 'Щот нещо ми прави впечатление, че има доста правописни грешки, а сайтът ми харесва :Р