IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki с Kizashi 3 в Ню Йорк

Трета поред концепция, показваща желанието на Suzuki да се докаже в сегмента на луксозните и мощни автомобили, дебютира в Ню Йорк.

Suzuki с Kizashi 3 в Ню Йорк



Kizashi 3 е продължение на идеята залегнала в предишните концепции Kizashi 1 и 2, показани съответно във Франкфурт и в Токио през миналата година. Сега агресивният дизайн е подкрепен от силен V6 с обем 3.5 литра и мощност 300 к.с., разработен от Suzuki и отдела на фирмата за World Rally Championship. 
Джантите са 21 цола с девет спици добавят агресивност на футуристичния дизайн. Шест степенната скоростна кутия се превключва от волана и допринася за спортното усещане при управление на колата. Сребърният цвят се появява за първи път при тази концепция, предишните бяха съответно червена и бяла. 

От фирмата съобщиха, че разработват нов седан, който ще бъде създаден именно на базата на дизайна на Kizashi 3. Той ще стигне до серийно производство, като ще бъде флагман на Suzuki. За целта сега се строи завод, където бъдещият сериен седан ще ке произвежда. На пазара ще го видим през 2010 г.
Още от Kizashi 3 можете да видите в нашата галерия.
0 от 500