IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Концепцията Kia Koup дебютира в Ню Йорк

В Ню Йорк Kia показва нова концепция на автомобил с две врати, която демонстрира посоката за развитие на бъдещите модели на фирмата и високотехнологичните й достижения.

Концепцията Kia Koup дебютира в Ню Йорк

Създадена в дизайнерския център на Kia в Калифорния, концепцията Koup демонстрира нов стил в дизайна на корейските автомобили, по-динамичен и агресивен. Профилът е издължен, класически за спортен автомобил, виждаме много части от хром и карбон, предните и задни светлини са диодни. 

Автомобилът демонстрира спортен външен вид и с карбонов спойлер, отвори за въздух в предната броня и интегриран в задната броня дифузьор с два кръгли хромирани накрайника на ауспуха. Спирачната система е Brembo с перфорирани дискове. 

Двигателят е би-турбо Theta II с работен обем 2.0 литра и мощност 290 к.с. с новата технология на Kia за директно впръскване на горивото GDI. Движението е предавано към предните колела чрез автоматична скоростна кутия с шест степени. Окачването е тип MacPherson отпред, амортисьорите са регулируеми. Кормилната система е чувствителна към скоростта на колата и променя реакциите си съобразно с нея. 

Както може да се очаква за високотехнологична концепция, оборудването на автомобила е изключително богато, като в него влизат всички системи за сигурност, удобство и забавление с които разполага сега корейската фирма.Повече снимки на Kia KOUP ще видите тук.
0 от 500