IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel Insignia Caravan

Редица „шпионски” и неофициални снимки, както и компютърни образи на новия седан на Opel Insignia, вече бяха разпространени.

Opel Insignia Caravan

Сега обаче, за първи път се появява компютърен образ и на версията комби (Caravan) на бъдещия Opel. Той дава доста добра представа как ще изглежда комби версията на новия модел, която трябва да се появи в продажба към средата на следващата година. 

Както е известно, новата Insignia ще замени сегашната Vectra (и Aura в САЩ), като официално ще бъде представена във версия седан през юли на автомобилния салон в London, а продажбите в Европа ще започнат през последното тримесечие на годината. 

В САЩ новият автомобил ще пристигне по-късно, през 2010 г., като ще бъде част от моделния ред на Saturn. Главното при бъдещия Opel Insignia e, че от GM ще направят опит да представят модела като по-луксозен и да го прехвърлят в по-горен клас в сравнение с Vectra. 

Колата ще бъде произвеждана на модернизирана версия на платформата за автомобили с предно предаване Epsilon II на GM. В началото ще се произвежда като седан и комби, като е възможно скоро след това да се появи и хечбек с пет врати. Двигателите за новия модел ще бъдат доста разнообразни, като ще има и версии с V6 и при бензиновите и при дизеловите агрегати. В САЩ ще се появи версия на Aura с новия V8 двигател, както и хибридна версия, подобна на тази, която видяхме при новия Chevrolet Malibu.
0 от 500