IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японска доработка на Mercedes CLS

Свикнали сме да виждаме многобройни доработки на моделите на Mercedes, но те преобладаващо са дело на немски, в краен случай на европейски тюнери.

Японска доработка на Mercedes CLS

Сега пред нас е произведението на японска фирма, която е решила да си „поиграе” с един от върховите модели на Mercedes – CLS. 

Японската компания Vorbild, и по-точно нейното подразделение Elite Sports, е специализирано в доработка на едни от най-скъпите европейски модели. Новият пакет на Elite Sports за Mercedes CLS е оборудван с части от Vorbild и включва промени в каросерията чрез допълнения от карбон. 

Цената на пакета е около 7 500 долара, срещу което получавате от Elite Sports нови предна и задна брони, странични лайсни и нови прагове, издути калници с отвори за въздух и масивно GT крило. Срещу допълнително заплащане, може да се преработи и техническата част, включително и двигателят V8 заедно с изпускателната система. 

Промените включват нови турбина, интеркулер, разпределителен вал и обновена изцяло изпускателна система. Пакетът на Elite Sports включва и специални джанти UL5 от Vorbild, както и спирачна система от Endless/Ewig специално разработена за CLS.
0 от 500