IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes модернизира М Клас

Mercedes-Benz модернизира своя SUV от M-Class, като промени външния дизайн на колата отпред, обнови интериора и подобри ефективността на двигателя.

Mercedes модернизира М Клас

Версията ML63 AMG също така премина през модернизация и фейслифт, като и след промените остава най-силният SUV модел в своя клас. 

След фейслифта новата M-Class демонстрира нови брони, фарове с различна от предишната форма, радиаторна решетка с изцяло нов дизайн. 

Интериорът е решен в ново съчетание от два цвята. Воланът е мултифункционален с четири спици. Подобрени са и системите за безопасност в колата, като сега към тях са включени и спирачна система PRE-SAFE, както и система за предпазване на главата NECK-PRO. В колата е монтирана и високотехнологична мултимедийна система с включени връзки Bluetooth и iPod. 

Със стандартната M-Class се предлагат пет двигателя с мощност от 190 дo 388к.с. (140 до 285kW). Подобрения по изпускателната система и компютърното управление на двигателя са довели до снижаване на потреблението на гориво в сравнение с досегашните версии, средно с 0.4 литра на 100 км. 

Най-мощен си остава 6.3 V8 AMG с 510 к.с. (375kW) и максимален въртящ момент 630Nm. Това подсигурява забележителна динамика на големия SUV, който ускорява от 0-100km/h за 5 секунди и има електронно ограничена максимална скорост от 250 км/час. 

Предаването е към четирите колела чрез автоматична скоростна кутия SpeedShift 7G-TRONIC на AMG. Постоянното предаване на движението към четирите колела разпределя движещия момент между предната и задна ос в съотношение 40:60. 
Вижте снимки на модернизирания M-Class на Mercedes Benz.
0 от 500