IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на нов Lotus

Представяме ви „спай“ снимки на нов модел на английския производител на спортни автомобили.

Шпионски снимки на нов Lotus



Засега е определено новото произведение, да се казва Eagle. Според слуховете, то ще е с 2+2 места. Нещо необичайно за моделите на компанията през последните години. Също така, се очаква колата да се задвижва от 3,5-литров, V-образен, 6-цилиндров двигател на Toyota. Такъв двигател има при доста от моделите на японската компания, които се продават отвъд океана. Най-вероятно става дума за версията, която ползва модела Camry – с 24 клапана и 262 конски сили.



Това, че двигателят вече се вгражда в кола, продавана в Америка, дава предимство на Lotus, защото ще могат да предложат колата на този огромен пазар. Може би, там се крие и идеята за странния дизайн. Въпреки тумбестия покрив, не е ясно как ще събере четирима възрастни в себе си.



Това е първият истински нов Lotus от 13 години насам. Той ще представи платформата, на която ще стъпят и други нови модели на компанията, като наследника на Esprit, очакван след 2010 година. Производството трябва да започне догодина. Цената на автомобила ще бъде някъде около 45 хиляди британски паунда.

0 от 500