IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Magna Steyr със собствен SUV модел

Magna Steyr, фирмата известна повече с това, че произвежда модели на други компании, сега показва, че има и собствени идеи и добри конструктори.

Magna Steyr със собствен SUV модел

В Женева демонстрира своя SUV автомобил Mila Alpin, който се чувства най-добре на заснежен терен.
Magna Steyr сега изработва в австрийският си завод модели като BMW X3, Jeep Grand Cherokee, Chrysler 300C, a вероятно скоро ще произвежда и вариант на Mini. 

Моделът на Magna Steyr изглежда доста компактен, дори малък, но в същото време е типичен off-road, напомнящ в някаква степен на ролба машина за почистване на сняг. Двигателят е с три цилиндъра и работи с природен газ. Комбиниран е и с електродвигател. Така хибридния автомобил няма да замърсява природата и ще бъде в синхрон с околната среда. 

Конструкцията на Magna Steyr позволява лесно преустройство на автомобила за движение с различни горива. Двигателят е разположен в централната част на рамата, движението се предава към четирите колела, които имат независимо окачване. 

Mila Alpina предлага места за 3+1 пътници и невероятно добри възможности за катерене по неравни терени. Производителите дават възможност за преодоляване при катерене на наклон от 46 градуса. От Magna Steyr заявяват, че при интерес могат много бързо да започнат серийно производство. 

Размерите на колата са: дължина 3540 мм, широчина 1703 мм, височина 1750 мм и междуосие 2225 мм. Разстоянието до пътя е 230 мм.
0 от 500