IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

GTM 40TR можете да си сглобите сами

Роудстерът на GTM 40TR беше пуснат през миналата година но вече претърпя значителни промени в новата версия, която ще бъде показана през тази година на шоуто Autosport във Великобритания.

GTM 40TR можете да си сглобите сами

Супер лекият спортен автомобил е произведен в нова версия специално за да бъде отбелязана 40 годишнината на GTM Cars. 

Също както и оригинала, юбилейният модел ще бъде произведен в два варианта – пистов състезателен и за използване по обществените пътища. 

Автомобилът е с двигател взет от Honda Civic Type R с мощност 220 к.с. Ускорението на лекият роудстер от място до 100 км/час с този двигател e за 4.5 секунди, а максималната му скорост 240 км/час. Шасито на 40TR е изработено от алуминий и карбон. 

Колата вече е готова за серийно производство и от фирмата приемат поръчки за доставка през април. Както е известно фирмата GTM Cars предлага опция за доставка на колата в разглобен вид, по отделни части и агрегати. Доставена по този начин 40TR има начална цена от 9 000 паунда. При готова за употреба в напълно сглобен вид кола цената започва от 19 000 паунда. 10 000 паунда за труд? Ами трудът е скъп на Острова.
0 от 500