IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai Matrix след фейслифт

Премиерата на обновения Hyundai Matrix се състоя на автомобилния салон в Женева без много шум.

Hyundai Matrix след фейслифт

Покрай многото нови модели и концепции показани от Hyundai, преминалият през фейслифт Matrix не предизвика особени реакции. Това не е много естествено, защото става дума за един от успешните модели на фирмата в компактния MPV сегмент. 

Промените в автомобила са доста значителни както във външния вид, така и в интериора. Matrix модел 2009 има изцяло нова предница с различна предна броня, нова форма на отворите за въздух и фарове за мъгла, нова радиаторна решетка и по-големи фарове с интересна форма. Нов дизайн има и капака на мотора. 

В сравнение с изцяло променената предница, задната част е изменена по-малко. Нова е задната броня, с различни светлини за мъгла. При обновения Hyundai Matrix се предлагат пет нови цвята за каросерията. 

И след фейслифта автомобилът се предлага с три двигателя. Два са бензинови с обем 1.6 и 1.8 литра и мощност, съответно 103 и 123 к.с. Третият е турбодизел 1.5 CRDi с мощност 110 к.с. И трите двигателя се комбинират с пет степенна механична скоростна кутия, а при двата бензинови агрегата може да се избере и 4 степенен автомат. 

0 от 500