IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официални данни за концепцията Seat Bocanegra

Seat ще започне продажби на серийната версия на новото поколение на Ibiza още през втората половина на тази година.

Официални данни за концепцията Seat Bocanegra

Преди да видим дизайна на новата Ibiza обаче, испанците представят една концепция, за която се счита, че носи много от белезите на бъдещата Ibiza. 

Новата концепция е наречена Bocanegra и е представена на изложението в Женева през тази седмица. Двигателят е икономичния бензинов агрегат с обем 1.4 литра, би-турбо с технология TSI и седем степенна скоростна кутия DSG. 

Интериорът е спортен, с волан имащ три спици и бутони за смяна на скоростите като при Формула 1. На таблото има високотехнологичен екран, който функционира като дисплей на мобилен телефон. Всички функции на телефона, аудиосистемата, навигацията и др. могат да бъдат управлявани от бутони на волана. Връзката става чрез системата Bluetooth. 

Новото поколение на Ibiza ще бъде предлагано във вариант с три и с пет врати. Най-вероятно оборудването ще бъде по-бедно от това при концепцията Bocanegra. За наборът от двигатели при бъдещата Ibiza можем да съдим от тези, сега предлагани при Skoda Fabia. Базисен ще бъде бензиновият двигател с обем 1.2 литра, като той ще има и турбо версия. Следва бензиновият агрегат с обем 1.4 литра. Той също ще има „горещ” вариант при версия FR, предлагащ мощност от 150 к.с. Версия Cupra ще бъде с турбобензинов двигател с обем 1.8 литра. 

Наборът от дизелови двигатели също ще бъде голям. Премиерата на серийната версия на новата Ibiza ще бъде на автомобилния салон в Мадрид през май.Вижте снимките на концепта.
0 от 500